15.01.2020
Consilier vanzari

Suntem unul dintre partenerii auto de top din Romania. Motivul succesului nostru: produse exceptionale, orientare spre client si inalta capacitate de munca.

Pentru consolidarea echipei noastre, suntem in cautarea urgenta a unui

Specialist Vanzari marca PORSCHE

Sarcini specifice postului

·               Indeplinirea planului de vanzari asumat cu directorul de vanzari
·               Sa reprezinte si sa promoveze numele marcii in conformitate cu strategia de vanzare a companiei.
·               Sa urmareasca permanent atragerea de noi clienti si sa mentina legatura cu clientii deja existenti.
·               Sa intocmeasca ofertele pentru autovehicule, insotite de datele tehnice si prezentarea serviciului financiar oferit de Grupul Financiar Porsche.
·               Sa informeze clientul despre posibilitatea efectuarii de Test-Drive si sa il efectueze, sa semneze cu clientul formularul de Test-Drive, sa realizeze o copie dupa permisul clientului si sa completeze cartea autovehiculului; verifica valabilitatea permisului.
·               Sa semneze procesul de predare-primire autovehicul (si starea acestuia) in cazul predarii / preluarii de la o firma de transport auto (expuneri, transfer dealeri, etc)
·               Sa puna la dispozitia clientului documentele necesare intocmirii dosarului de finantare, sa pastreze contactul cu finantatorul, sa intocmeasca (atunci cand este cazul) contractul de leasing, sa urmareasca evolutia platilor, comunicand clientului toate informatiile legate de operatiunea de finantare in conformitate cu procedura de lucru convenita cu Grupul Financiar Porsche.
·               Sa incheie Contractul de Vanzare-Cumparare, sa comande autovehiculele, sa verifice conformitatea comenzilor, sa mentina legatura stransa cu clientii in vederea indeplinirii obligatiilor contractuale.
·               Urmarirea platilor si livrarea autovehiculelor numai dupa incasarea intregii sume contractuale.
·               Sa intocmeasca comenzile interne, sa urmareasca instalarea pentru accesorii, echipamente si lucrari suplimentare (ex. alarma, senzori parcare, etc.), si sa urmareasca incasarea contravalorii facturilor aferente.
·               Sa ia in primire autovehiculele de la Departamentul Service pregatite pentru livrare si sa se asigure ca acestea sunt insotite de toate documentele aferente livrarii (atunci cand nu este disponibil asistentul de livrare)
·               La livrare sa prezinte clientului modul de functionare a tuturor comenzilor autovehiculului, a conditiilor de garantie si persoana de legatura service; Semneze impreuna cu acesta procesul verbal de predare-primire, certificat de garantie, factura fiscala si CIV-ul.
·               Sa fie la curent cu desfasurarea diverselor licitatii, sa intocmeasca documentele de ofertare si urmareasca derularea licitatiei
·               Sa intocmeasca “Dosarul Autovehiculului“ si sa-l arhiveze conform procedurilor companiei
·               Sa actualizeze in permanenta baza de date cu clienti si sa se asigure de corectitudinea acestora (VU2)
·               Sa asigure reprezentativitatea marcii in showroom (autovehicule, materiale informative, ordine etc.).
·               Sa fie la curent cu detaliile, noutatile tehnice si evolutiile produselor marcii reprezentate, precum si toate promotiile conexe din concern.
·               Sa fie la curent cu situatia pietei auto, sa urmareasca rapoartele APIA si sa utilizeze aceste informatii in activitatea de vanzari
·               Urmareste inmatricularea si predarea numerele de inmatriculare (in cazul PLR);
 

        Cerinte si abilitati necesare:

·       Experienta in vanzari pe marcile premium

·       Cunostinte de limba engleza avansat

·       Orientare catre client

·       Aptitudini de comunicare si integrare; empatie

·       Competente cognitive (abilitati de invatare, inovare, planificare si organizare)

·       Competente personale (deschidere, initiativa, angajament si perseverenta)

·       Studii superioare, absovite sau in curs

·       Permis de conducere valid

·       Etica profesionala (confidentialitate)

Porsche Pipera
077190 Voluntari, Jud. Ilfov
Bd. Pipera Nr.1/X
Telefon +40 21.200.09.11
E-mail

https://www.porschepipera.ro